EasyWebAdmin

Det kan inte bli enklare !

Administrera företagets hemsida med några enkla knapptryckningar. Du behöver inga specialkunskaper om koder och avancerade programvaror.

Du behöver inte installera några programvaror !

För att använda EasyWebAdmin behöver du endast en webbläsare, exempelvis Microsoft Internet Explorer installerad på din dator och en Internetaccess.

Komplett webbhostinglösning !

I ett EasyWebAdmin konto ingår e-post samt utrymme på Scandinets servrar, både utrymme på servern och e-post kan anpassas efter era behov. Har ditt företag en hemsida så kan vi hjälpa till att installera den med befintlig design i EasyWebAdmin. På ett enkelt sätt kan vi omvandla er statiska hemsida till en dynamisk och levande plattform för ditt företags interna och externa kommunikation.

EasyWebAdmin ett system att växa i !

EasyWebAdmin lämpar sig både för det mindre företaget och för den större organisationen som ställer högre krav på funktionalitet. EasyWebAdmin är moduluppbyggt och kan anpassas efter varje företags behov. Med EasyWebAdmin kan du administrera företagets Intranet, publika hemsida, du kan bedriva E-handel både i mindre skala med några enstaka artiklar och mer omfattande och integrerat med företagets affärssystem. Gemensamt för alla funktioner i EasyWebAdmin är att de är användarvänliga. Syftet med EasyWebAdmin är att du på ett smidigt sätt ska kunna använda företagets hemsida som en av företagets kanaler för handel och kommunikation.

Vill du prova EasyWebAdmin ?

Kontakta oss så lägger vi upp ett demokonto till dig.